De notaris voor werken, wonen en leven

Om uw belang zo goed mogelijk te dienen, kan het nodig zijn dat wij over de grenzen van ons eigen vakgebied heen kijken. Wij werken als specialisten binnen Beens notariaat nauw met elkaar samen. Meestal volstaat onze eigen ervaring en expertise maar als het nodig is, schakelen we andere experts in. Alles om u optimaal van dienst te zijn. Onze diensten zijn onder te verdelen in werken, wonen en leven.

praktijimg3

Werken

U bent ondernemer of wilt een onderneming starten, overnemen of verkopen. Wij denken met u mee over mogelijkheden en valkuilen en zorgen dat we de beste oplossing vastleggen. Ook daar waar zakelijk en privé elkaar raken, zoals zeggenschap of een stichting administratiekantoor.

praktijimg2

Wonen

Een woning kopen voor uzelf of uw kinderen: wij kennen de wet en verkennen de beste mogelijkheden voor u. Door onze jarenlange ervaring behoren oplossingen van complexe onroerendgoedkwesties ook tot ons specialisme.

praktijimg1

Leven

Wij bieden notariële zekerheid in alle levensfasen. Met kraakheldere testamenten, de beste strategieën voor estate planning, zorgvuldige afwikkeling van nalatenschappen, werkbare huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten.